tiistai 1. lokakuuta 2013

Syrjäseutua livenä!

Otsikko sen jo kertoo. Syrjäseutu ottaa osaa vielä vähintään kahteen yleisötapahtumaan loppuvuoden aikana, joista ensimmäinen on Helsingin yliopiston kaupunki- ja kulttuurimaantieteen sekä sosiologian opiskelijoiden totetuttama tapahtuma Vapaampi Helsinki- tapoja kohdata ja tehdä kaupunkia.

Vapaampi Helsinki

Tapahtumassa on luvassa keskustelua kaupunkitilan käytöstä, työpajoja sekä muuta toimintaa. Lisää tietoa tapahtumasta löytyy täältä ja Facebookista. Allekirjoittanut osallistuu paneelikeskusteluun, joka koskee lähimatkailua ja urbaania löytöretkeilyä. Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään lauantaina 5.10.2013 Suvilahden entisen höyryvoimalan kattilahallissa.

Mikä sen otollisempi ympäristö UE-henkiselle keskustelulle kuin vanha höyryvoimala.
Sputnik-ilta

Jäikö reissukertomukset luovutetun Karjalan syrjäseuduilta vielä kummittelemaan mieleesi? Vai oliko 5-osainen kuvareportaasi turhankin puuduttavaa selaamista? Reissumuistoihin ja kuviin palataan vielä livenä Venäjän omatoimimatkailijoiden järjestämässä Sputnik-illassa 21.11.2013. Luvassa ennenjulkaisematonta kuvamateriaalia ja -tarinaa sekä kevyttä rupattelua. Tapahtumalle on luotu omat Facebook-sivut. Tapahtumapaikkana on Helsingin rautatientorin kupeessa sijaitseva kulttuurikeskus Caisa.

Ajankohtaista tietoa tai jälkimaininkeja tapahtumista tullee myös Syrjäseudun omille Facebook-sivuille:

https://www.facebook.com/Syrjaseutu

2 kommenttia:

  1. Sinne tulossa jos ei pahempi flunssa enää vaivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cool. Älä epäröi tulla nykäsemään hihasta, jos pääset paikalle. Tuo keskustelupaneeli alkaa kello 13:00 ja loppunee tunnin päästä siitä.

      Poista