sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Itä-Viron reissu videona

Idän reissuihin sisältyvät Viron matkat saivat jatkoa viime keväänä. Neuvosto-Viron reissulla nähty Daniel oli estynyt osallistumasta yllättäen tarjottuun matkaan, joka oikeastaan korvasi toista toteutumatonta reissua, joka oli tarkoitus tehdä Kilpeläisen Markon kanssa Venäjälle. Lyhyellä varoitusajalla sain Urbanex Ninjan nokkamiehen mukaani mentaliteetillä no questions asked. Hänestä ja hänen kalustostaan johtuen saimme paljon otettua videomateriaalia. Kuvia otettiin totuttua vähemmän, sillä tarkoitus ei koskaan ollut tehdä reissukertomusta. Olihan Syrjäseutu lopetettu enkä ylimääräistä työtä kaivannut.

Nyt reilu vuotta myöhemmin jotain reissussa tallennetusta materiaalista on saatu koostettua. Urbanex Ninjalta on jo nähty väläyksiä reissulla kuvatuista kohteista, mutta nyt Syrjäseutu esittelee suppean koosteen matkalla nähdyistä kohteista videossa nimeltä Syrjäseutu Itä-Virossa. Kuvaajina on toiminut sekä minä että Urbanex Ninja. Videon editoin itse.
Linkit:

Kuvia Itä-Viron reissusta

Idän reissut (Lue muista Idän reissuistamme)


Urbanex Ninjan videoita, jotka ovat kuvattu Itä-Viron reissulla:

Urbanex Ninja - 11 kerrosta

Urbanex Ninja - hylätty tehdas

Urbanex Ninja - vanha kummituskartano

Urbanex Ninja - Hylättyjen tehtaiden muistoa kunnioittaen

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa! Kiva kun suomalaiset havaitse myös itäisen Viron. Meidän paras urban nähtävyys odottaa vielä: Narvan Kreenholmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kävimme Kreenholmin porteilla, mutta silloin museo oli kiinni. Todellakin kiinnostaisi siellä vielä käydä.

      Poista